Ако в предния си двор имате озеленяване, което по скоро принадлежи в депата за смет, а не в жилищен район, тогава имате нужда от сериозна помощ. Чрез почистване на двор, може да организирате всичко и да направите отлични впечатления. Отделете малко време, за да се превърне вашия двор от двор с плевня в оазис на градина. Ако някога сте искали да знаете как да почистите двор (отпред и отзад), спестяване най-много с услугата по почистване на дворове, а всичко става така забавно вместо скучна работа. Ето как:

Ако сте лоялен към вашия градина, дворно място или традиционната зелена морава има начини за ограничаване на времето, което прекарвате се грижат за него. Един от начините е да се намали площта на вашата морава. Това може да означава и да включва малка лесни за поддържане растения като алпинеума, декоративни треви и растения в различните секции подредени във вашата градина. Също така, ако наистина искате да се насладите на красотата на вашата морава, вижте тези съвети и помислете за трайни насаждения в предната част на двора. Почистване на дворове може да стартира с подрязване на дървета и храсти и разчистване с мулч.

Помислете за мулчиране около всичките дървета или засаждания като алтернатива покривка за земята. Вместо ръчно изрязване по всички краища на цветните лехи, клони на дървета и изскубване на плевели може да поръчате комплексна услуга от фирма IZVOZVA.BG по почистване на дворове.

Тревата ще се разлагат с течение на времето и по този начин ще подхранва вашата морава. Ако имате няколко месеца, в които се налага да се изчака, например, ако е късна есен и няма да има нужда да се засажда, то поне трябва да се почисти всичко за пролетта. През следващите няколко месеца, естествения материал ще се разложи и ще оставите вашата почва по-богата и по-здрава.

Когато става въпрос за торене на морава, опитайте да ползвате вече окосената трева. Изрезките осигуряват храна за вашата морава и да спестят време. Това дори може да се окаже по-икономично и много по-лесно.

Почистване на ограда – ако решите да използвате киселина спрейове и вредни химикали, такава работа задължително изисква внимание. Не забравяйте да покриете заобикалящата растителност, която смятате да съхраните и за в бъдеще.

Почистване на двор – това може да се стори трудна задача в началото, но когато знаете правилния начин, няма да е от огромно значение. Реално на пазара вече има много форми, които за кратко време и на минимално заплащане могат да преобразят двора ви от място за склад или наподобяващ бунище в зона за релакс и истински оазис. Опитайте и вие!