Линии, магии и класика – това е мечтата на всяко малко момиченце. Не сте ли и вие една от онези сладки принцеси, които мечтаят за бялата булчинска рокля. Ако отговорът е: „Да“, то следващото ниво е да изберете правилните аксесоари.

Днешните бели рокли са изработени в течащи, ултра-женствени стилове и прави, прости съкращения. Дали това е официална рокля, коктейлна рокля или лека лятна рокля, бялата рокля може да бъде облечена нагоре или надолу с правилните аксесоари. Винаги носете материя с приплъзване, които правят роклята да е ефирна. Бялата тенденция ще бъде прозрачна и тъканта може да се придържа към тялото.

  • Цвят и неочакван елемент

Комбинирайте с бялата рокля цветни елементи, огърлица, уникален токчета за нощта навън. Дори едни забавни маратонки могат да създадат силно впечатление и да направят погледа небрежен и удобен.

  • Разклатете го нагоре

Опитайте с бяла рокля без презрамки с черни чорапогащи и черни боти. Добавете черно колие или яке дайте предимство на ангелското преплитане. Структуриран блейзър може да ви намери места в топ листата на тази мода.

  • Добавете диагонални щрихи

Малка доза еклектично настроение в бяла рокля с текстурирани или широк колан. Риза тип рокля може да се носи по всяко време на годината. Добавете ексцентричен елемент като добавите токчета в по-светъл нюанс.