Замръзналото кралство и какви ремонти в кухнята се налагат

Решение: Фризер кошници за съхранение или кофи, които се движат по цялата дълбочина на фризера са задължителни. Можете да си купите някои направени специално за тази цел, но всеки контейнер, ще свърши работа. Използвайте колкото броя може да поеме фризера и определя всеки за отделна категория храни – протеини с белтъчини, плодове и зеленчуци с плодове и зеленчуци, и така нататък. Етикетите ще гарантират, че всеки, който използва фризера ще може да се ориентира. За да ви е по- лесно да спазвате организацията, в края на всеки месец правете почистване на фризера. Вместо да купуват хранителни стоки, се ангажирайте с използването на това, с което разполагате във фризера и килера. Така ще можете да спестите пари, а и храната във фризера няма да остарее. Направете си добра организация след преместването в новото жилище и всичко ще е наред. Изхвърлете старите мебели, за да не се ядосвате и на новото място с тях.

Мазен слой – имате ли нужда от ремонти в кухнята

Решение: Направете свой собствен почистващ препарат срещу мазнини  като комбинирате три супер силни убийци на мазнината в кофа или в мивката : Гореща вода, чаша оцет и силен препарат за миене на съдове с обезмасляващ ефект. Прескочете оцета, ако ще го прилагате върху естествен камък. Нанесете тази смес с кърпа от микрофибър и бам ! Мазнината си е  отишла. Друга тайна използват от професионалистите: Мийте шкафовете над зоната на печката често – най-малко веднъж месечно – и натрупването на мазнини ще бъде предотвратено.

Капещ кран

Решение: Капането от кранчето най-вероятно е причинено от износено уплътнение или пръстен, всеки от които струва стотинки. Заемете се със смяната му и проблемът ще бъде отстранен а минута.

Ако имате двойно кранче, преценете дали капе гореща или студена вода, след това съсредоточете усилията си върху дръжката. Неговият метод:. Започнете със спиране на водата. Обикновено има спирателен клапан под мивката. Уверете се, че сифона на мивката е затворен, за да се избегне падането на някоя част в канала. След това отстранете пластмасовата капачка от върха на дръжката или дръжките. След това извадете винта в центъра на копчето, бъдете изключително внимателни да не го изтървете. Дръпнете дръжката нагоре и отстранете тялото на кранчето. Най-вероятно, всичко, което трябва да направите е да се замените месинговия винт, разположен в долната част на тялото и / или износени О-пръстени, които  представляват тънки, кръгли гумени шайби. Най-добре: вземе целия кран със себе си в магазина за части, за да сте сигурни, че ще вземете правилните части. Някои пластмасови кранчета са със несменяеми шайби и ще трябва да си купите ново тяло.

След като смени вашите части се постарайте да се подредят частите в реда, в който сте ги отстранили, от първата до последната. След като сте направили замените, нанесете тънък слой водопроводна грес на новите части, след това  малко уплътнение. Поставете отново всичко на място.

Трохи в чекмеджетата

Налепете трохите с парче тиксо. За по- дълбоко почистване използвайте прахосмукачката. Използвайте приставката с накрайник за ъгли и с най- голямата мощност опитате да изчистите чекмеджето. Може да се наложи да се изпразни чекмеджето изцяло, за да се направи основно почистване. Ако внимавате всеки път, когато ровите в чекмеджето, няма да се налага толкова често да се изпразва.