Поставяли ли сте някога ламиниран паркет в своя дом. Ако отговорът е да, то може вече да сте на ясно с редица въпроси около монтажът му. За тези, които се питат колко скоро могат да стъпват върху ламиниран паркет ако току-що е поставен, то честният отговор е „зависи“.

При всичкото това многообразие на пазара първо, погледнете за качеството на материали. Невинаги е добра идея да избирате по-евтин вариант само в името да спестите от бюджета. Много от нас са се убедили в приказката за: „по-евтиното, което струва винаги по-скъпо“, а когато материалите на инсталирания под не са добри, то много вероятно е още на първо стъпване да има странични дефекти.

След като направите избор на качеството на лепило, следвайте инструкциите на производителя точно. Погледнете и за поддържането на добра форма. Различните видове лепило изискват различни периоди на изчакване, преди да започнете да използвате вашия паркет classen отново. Ако плочките и / или лепилото, които сте купили, не дават ясна времева рамка, след това изчакайте 72 часа. Това винаги е добра идея.

Периодът на изчакване, препоръчан от производителя е най-правилно да бъде спазен при инсталирането различните типове облицовки. Така например, се уверете, че повърхността е добре подготвена.

И накрая, независимо от какъв тип плочка, ламинат, лепило или подложки сте използвали, се уверете, че е минало достатъчно време след полагането им. Ако пространството е наистина малко, вижте изгодни и качествени аксесоари на този адрес за повече подобрения в дома.