Независимо от типа работа на трактор в един даден момент едни ли други части за трактори се амортизират. Когато ремонта струва твърде много е време да помислим за рециклиране на трактори.

Процесът е разделен на основни процедури. Демонтаж на трактор е първата стъпка и в него е важно премахването на компоненти и възли, които са предмет на настоящата тема. Браншовите подвижни елементи се случва толкова дълго, колкото е технически възможно. Подредени възли в състава на материала от производството на трактори използват различни видове метали и сплави. Всички те имат различен процес и изисква различни условия за обработка на съхранение, обработка и преработка. Те също имат различна стойност в случая на материали за рециклиране или продажба.

Деформацията на компоненти и възли е свързана с необходимостта около премахване на компоненти, подходяща за транспортиране и / или рециклиране. Процесът се извършва чрез натискане или смачкване от съставът специална промишлено оборудване до получаване на необходимите параметри на получения продукт. След разпространението на материали до момента на неговото претопяване тази процедура е с хомогенен състав на продукт, който е подходящ за използване в производството. Описание на процеса няма да бъде пълен без видовете осветление и оборудване, използвано в този случай.

Оборудване за утилизация на трактори

Първият етап от процеса на отпадъците е подготовка на устройството. Тук са използвани следните технически средства – оборудване за вземане на проби от течността Присвояване единици от тази група се крие в тяхното заглавие. Този апарат за изпомпване на различни течности (гориво, спирачна течност, масло, както и различни видове хладилни масла). Обикновено такъв голям комплект оборудване включва: Комбинирани помпи за изпомпване на течности (в комплект с ръкави за получаване на течности); резервоари за събиране; система за пробиване на отвори в газови резервоари и други резервоари на трактора, Кутери / пневматични резачки. Всичко това се отделя от машината, за да се преработи отделно ли да бъде изхвърлено, съобразно изискванията за опазване на околната среда.

Демонтажът се извършва от всеки възел и с помощта на режещи части с различни размери. С тяхна помощ, процеса на разглобяване значително намалява времето и консумацията на енергия.